Mezina

Mezina, Lunamino nukahtamiseen

Varastossa

Hinta: 23,50
Määrä: kpl

Nukahtamiseen rauhoittavia yrttejä, vitamiineja ja tryptofaania

Lunamino on kolmitehoinen yhdistelmätuote, joka helpottaa nukahtamista ja tarjoaa levollista unta läpi yön
• Lunamino sisältää L-tryptofaania, joka on välttämätön aminohappo ja sitä on saatava päivittäin ravinnosta. Tryptofaanista muodostuu aivoissa mielialaan positiivisesti vaikuttavaa aivojen välittäjäainetta serotoniinia, joka puolestaan muuttuu vuorokausirytmiä sääteleväksi ja unta rauhoittavaksi melatoniiniksi. Keho tarvitsee tryptofaania tuottaakseen myös niasiinia, B3-vitamiinia, jonka puutos aiheuttaa unettomuutta ja väsymystä.
• Auttaa nukahtamaan – Lunamino vaikuttaa tehokkaasti ja nopeasti. Se sisältää runsaasti perinteisesti tunnettuja rentouttavia ja unta edistäviä yrttejä: sitruunamelissaa, lehmuksenkukkaa ja kauraa.
• Lunaminon tarkoin valitut ravintoaineet, B-vitamiinit ja magnesium, edistävät hermoston normaalia toimintaa ja tunnetaan stressivitamiineina ja hivenaineina.

Annostus: 2 tablettia veden kera noin tunti ennen nukkumaanmenoa.

Lunaminolla on nopea ja tehokas vaikutus, mutta parhaan tuloksen saa käyttämällä Lunaminoa useamman viikon yhtäjaksoisesti.

Vuorokausiannos sisältää: 2 tabl. %RDI
Kasviuutteita vastaten:
Sitruunamelissaa 4000 mg -
Lehmuksenkukkaa 400 mg -
Kauraa 200 mg -
L-Tryptofaania 100 mg -

Ravintoaineet:
Tiamiinia (B1) 1 mg 91 %
Riboflaviinia (B2) 1 mg 71 %
Niasiinia (B3) 16 mg 100 %
B6-vitamiinia 1,4 mg 100 %
B12-vitamiinia 2 mg 80 %
Biotiinia (B7) 50 µg 100 %
Magnesiumia 100 mg 27 %

Pakkauskoko: 60 tabl. / 52 g

Ainesosat: Täyteaineet (mikrokiteinen selluloosa, natriumbikarbonaatti, piidioksidi ja rasvahappojen magnesiumsuolat), trimagnesiumsitraatti, sitruunamelissauute (Melissa Officinale L), L-tryptofaani, lehmuksenkukkauute (Tilia vulgaris Hayne), kaurauute (Avena sativa L), nikotiiniamidi, pintakäsittelyaine (hydroksipropyylimetyyliselluloosa), pyridoksiinihydrokloridi, riboflaviini, tiamiini, kosteudensäilyttäjä (glyseroli), syanokobalamiini ja biotiini.

Huomautukset: Ei raskaana oleville, imettäville äideille eikä alle 11-vuotiaille lapsille. Ohjeen mukaista annostusta ei saa ylittää. Ei pienten lasten ulottuville. Ravintolisiä ei tule käyttää monipuolisen ruokavalion korvikkeena eivätkä ne korvaa terveitä elämäntapoja.

Valmistettu EU:ssa farmaseuttisen valvonnan alaisena Tanskassa.

Maahantuoja/markkinoija
Mezina Oy
JHC, Hirsalantie 11
02420 Jorvas
Puh: 010-422 1580
finland@mezina.com