Mezina

Mezina, Bellavista, ravinteita silmille

Varastossa

Hinta: 22,00
Määrä: kpl

Mustikkaa ja ravinteita silmille, hyvään normaaliin näkökykyyn

Luonnollisia aineita sisältävän ainutlaatuisen yhdistelmänsä ansiosta Bellavista on laajalti vaikuttava silmätuote, joka auttaa pitämään normaalin näön mahdollisimman hyvänä mahdollisimman kauan. Bellavista tukee hyvää ja tarkkaa näköä. Se ravitsee ja aktivoi silmien mikroverenkiertoa sekä suojaa silmän soluja.

Bellavista sisältää myös mustikkaa, samettikukkaa, tattaria ja porkkanaa. Samettikukan luteiini suojaa silmien soluja hapettumiselta ja haitallisilta solumuutoksilta. Bellavistan luteiinipitoisuus (20 mg/päivittäisannos) on markkinoiden korkeimpia. 

Bellavistassa on runsaasti silmille tärkeitä A-, C-, E- ja B2-vitamiineja sekä hivenaineita, jotka ovat aminohappoihin kelatoidussa muodossa, jolloin ne imeytyvät elimistöön erittäin hyvin.

Pakkauskoko: 60 tablettia

Annostus: 2 tablettia päivittäin

Ainesosat: Täyteaineet (mikrokiteinen selluloosa, dikalsiumfosfaatti, rasvahappojen magnesiumsuolat, piidioksidi), mustikkauute, vitamiinit (retinyyliasetaatti, kalsiumaskorbaatti, riboflaviini, D-alfa-tokoferyyliasetaatti), samettikukka (Tagetes erecta L.), mineraalit (sinkki- ja kupariaminohappokelaatit, seleeni), tattariuute, porkkanauute, pintakäsittelyaine (hydroksipropyylimetyyli-selluloosa).

Ei raskaana oleville tai imettäville. Ei lasten ulottuville.

Ravintolisä ei korvaa monipuolista ruokavaliota tai terveellisiä elämäntapoja.

Valmistettu EU:ssa farmaseuttisen valvonnan alaisena Tanskassa.

Maahantuoja/markkinoija
Mezina Oy
JHC, Hirsalantie 11
02420 Jorvas
Puh: 010-422 1580
finland@mezina.com